Vadász és munkakutyák számára minden csak egy kattintásra!

Kérdése van? Hívjon minket H-P 9-15 óráig! +36302221789

D Control kiképző nyakörvek

A Dogtrace D Control kiképző nyakörvek a mindennapi használathoz lettek tervezve, a nyakörv hangjelzést, éríntés szintű impulzust, és fegyelmező impulzust tud leadni. A távkapcsolóval egy, vagy két nyakörv is vezérelhető, ha szükséges az egy nyakörvvel megvásárolt szett, bármikor kiegészíthető egy második nyakörvvel. (D Control Easy kivételével).

A nyakörvek és a távkapcsoló elemmel működik, a távkapcsolóban kb egyszer egy évben, a nyakörvekben kb fél évente javasolt az elemcsere. Az elemeket a csomag tartalmazza.


13termék

A D Control elektromos kutyakiképző nyakörvek egy (D Control Easy), vagy akár két kutya képzésére is alkalmasak.

Milyen előnyei vannak a D Control kiképző nyakörveknek?
- Kiváló minőségű termékek, két év garanciával
- Európai (Cseh) gyártó, gyári szerviz szolgáltatással garancia időn túl is
- 200m és 1600m közötti hatótávolság nyílt terepen, a modelltől függően
- Vadászkutyák, rendőrkutyák, őrző-védő kutyák képzésére kiválóan alkalmazható
- ECMA minősítés Az ECMA 2004-ben Brüsszelben alakult, több gyártó összefogásával, hogy szabályozzák ezen eszközök előállítását. A társaság célkitűzése, hogy olyan kiképző eszközöket fejlesszenek és állítsanak elő, amelyek magas minőségűek, megbízhatóak, figyelemmel vannak az állatok biztonságára, és javítják a kommunikációt az állatok és a gazdák között.


Mire használhatod?
Használhatja pl. vadászkutyák képzésénél a távol dolgozó kutya korrigálására, figyelmeztetésére, fegyelmezésére. De egy póráz nélküli sétánál is azonnali korrekciós lehetőséget ad a gazda számára.

Hogyan használd?
Az elektromos nyakörvek használatakor, van pár nagyon fontos szabály, amit figyelembe kell vennünk. Ne alkalmazzuk az elektromos nyakörvet 6 hónaposnál fiatalabb kutyán, illetve ne alkalmazzuk képzetlen kutyánál. A kiképző nyakörv abban segíti Önt, hogy megelőzze, vagy korrigálja a kutyája által már ismert feladat végrehajtását akár nagy távolságból is.
Az elektromos nyakörv használatakor fontos, hogy a képzést végző személy teljesen tisztában legyen az eszköz működésével, és a megfelelő időben, és csak a szükséges mértékben használja. Fontos a pozitív megerősítés és a dicséret is, nem szabad, hogy a kutya féljen a nyakörvtől, vagy sérüljön a gazda (vagy kiképző) és a kutya közti bizalom.