Vadász és munkakutyák számára minden csak egy kattintásra!

Kérdése van? Hívjon minket H-P 9-15 óráig! +36302221789

D Control 1610 elektromos kutyakiképző nyakörv (1600m) – Dogtrace
D Control 1610 elektromos kutyakiképző nyakörv (1600m) – Dogtrace
91 900 Ft

D Control 1610 elektromos kutyakiképző nyakörv (1600m) – Dogtrace

Dogtrace D Control 1600-es sorozat, külső érintéskapcsolóval kiegészítve, 1600m hatótávolság, hangjelzés, 30 impulzusfokozat, vízálló nyakörv. Nagy és óriástestű kutyák részére is.
Rendelhető
91 900 Ft
Részletek

A d-control 1610-es elektromos nyakörv egy kutyakiképző nyakörv a hétköznapi folyamatos használatra, professzionális felhasználók számára.

 

A D Control 1610-es kutyakiképző elektromos nyakörv szett külső érintéskapcsolóval van ellátva, hogy Önnek ne kelljen kézben tartania a távkapcsolót, hogy azonnal, és szinte észrevétlenül tudjon reagálni a kutya viselkedésére. A korrekciós impulzusok beállításához 30 szint áll rendelkezésre a megvilágított LCD kijelzőn. Az 1600m-es nyílt terepi hatótávolságának köszönhetően, fedett terepen, dombok és hegyek között használva is biztos a működése.

 

A nagy és óriástestű kutyák képzéséhez is kitűnően megfelel.

 

2 év garanciával, és Magyar nyelvű használati utasítással szállítjuk.

 

A kiképzőnyakörvek használatát csak a 6 hónaposnál idősebb, az alapvető parancsokkal már tisztában lévő kutyák képzéséhez javasoljuk.

 

A képzés megkezdése előtt mindenképp olvassa végig a használati utasítást, ha kérdése van hívjon minket bizalommal. Nagyon fontos a képzés során a pozitív megerősítés, a következetesség, és a megfelelő pillanatban való közbelépés a megfelelő eredmény eléréséhez. A kutya képzése a cél, nem a megfélelmítése vagy bántalmazása, ezt soha ne feledje!A D Control 1610 szett vízálló nyakörvének köszönhetően minden terepen, az időjárástól függetlenül használható. A nyakörv eleme napi használat esetén 6 hónapig biztosan üzemel, ezután cserélni kell. Az elem állapotát a nyakörv a rajta található led segítségével jelzi. A távkapcsoló nem vízálló, óvja a nedvességtől.

 

A nyakörvhöz két elektródapárt ad a gyártó, a rövid elektródákat a rövid szőrű kutyákhoz, a hosszú elektródát pedig a hosszú szőrű kutyákhoz ajánljuk. A tökéletes működéshez szükséges, hogy az elektródák érintkezzenek a kutya bőrével. A nyakszíjat csak annyira állítsa szorosra mint egy átlagos nyakörv esetén, két ujjunk kényelmesen férjen el a nyakörv és a kutya nyaka között, ne okozzon sérülést az elektróda. Ha kutyán a nyakörvet folyamatosan, hosszabb ideig alkalmazza, időnként forgassa el a nyakörvet, hogy az ne ugyanazon a ponton érjen a kutya nyakához. Ha bármiféle irritációt vagy sérülést lát a kutya nyakán az elektródáknál, vegye le a nyakörvet és nem használja a teljes gyógyulás befejeztéig.


Távkapcsoló:

- Hatótávolság 1600m nyílt területen
- Hangjelzés
- Választható impulzusszint szabályozás 30 szinten, megvilágított LCD kijelző
- A korrekciós szintek különböző fix beállításának lehetősége
- Külső érintéskapcsoló
- Övcsat
- Méretek: 118x52x32 mm (antenna nélkül)
- Súly: 175g
- Áramellátás: LR6 1.5V elem 2db
- Két kutya képzésére is alkalmas

Vevőnyakörv:

- Vízálló
- Súly: 56g
- Méretek: 62x42x30 mm
- Nyakszíj hossza: 70 cm
- Áramellátás: CR2 3V elem

Adatok
Cikkszám
VNT345
Tömeg
940 g/db