Vadász és munkakutyák számára minden csak egy kattintásra!

Kérdése van? Hívjon minket H-P 9-15 óráig! +36302221789

Elektromos kutyakiképző nyakörv D Control 400 (250m) – Dogtrace - biothane nyakszíjjal
Elektromos kutyakiképző nyakörv D Control 400 (250m) – Dogtrace - biothane nyakszíjjal
49 000 Ft

Elektromos kutyakiképző nyakörv D Control 400 (250m) – Dogtrace - biothane nyakszíjjal

D Control 400-as elektromos kutyakiképző nyakörv

250m hatótávolsággal, hangjelzéssel, 20 fokozatban állítható impulzusszinttel, illetve emelt szintű impulzussal. A vadászkutyák képzéséhez kiváló választás.

Raktáron
49 000 Ft
Részletek

Dogtrace D-Control 400 elektromos kutyakiképző nyakörv 

Elektromos kutyakiképző nyakörv: A D Control 400-as kiképző nyakörv hatótávolsága nyílt terepen 250 m. A korrekciós impulzus erőssége 20 fokozatban szabályozható. Az emelt szintű impulzus használatakor a készülék a beállított alap impulzusszintet maximálisan 5 fokozattal emelheti. Hangjelzése jól hallható a kutya számára.

 

Ezt az eletromos kutyakiképző nyakörvet az általános mezei munkához vadászkutyák képzésére ajánljuk. Közepes testű és átlagos érzékenységű kutyák képzéséhez alkalmas.

2 év garanciával, és Magyar nyelvű használati utasítással szállítjuk.

A D Control 400 elektromos kutyakiképző nyakörv vízálló nyakörvének köszönhetően minden terepen, az időjárástól függetlenül használható. A kutya úszhat vagy kajtathat, a nyakörv nem ázik be. A nyakörv eleme napi használat esetén is minimum 6 hónapig biztosan üzemel, utána érdemes cserélni. Az elem állapotát a nyakörv a rajta található led segítségével jelzi Önnek. Elemcsere esetén rendelje meg a gyári CR2 3V líthiumos elemet hogy a készülék továbbra is megfelelően működjön.

 

A D Control 400 elektromos kutyakiképző nyakörv csomagban két elektródapár található, a rövid elektródákat a rövid szőrű kutyákhoz, a hosszú elektródát pedig a hosszú szőrű kutyákhoz ajánljuk. A tökéletes működéshez szükséges, hogy az elektródák érintkezzenek a kutya bőrével. A nyakszíjat csak annyira állítsa szorosra mint egy átlagos nyakörv esetén, két ujjunk kényelmesen férjen el a nyakörv és a kutya nyaka között, ne okozzon sérülést az elektróda.

Ha kutyán a nyakörvet folyamatosan, hosszabb ideig alkalmazza, időnként forgassa el a nyakörvet, hogy az elektródák ne ugyanazon a ponton érjenek a kutya bőréhez. Ha bármiféle irritációt vagy sérülést lát a kutya nyakán az elektródáknál, vegye le a nyakörvet és nem használja a teljes gyógyulás befejeztéig.

 

A D Control 400 vevőnyakörv segítségével Ön a következő funkciók között dönthet: hangjelzés, figyelmeztető impulzus, és fegyelmező impulzus. A távirányító megvilágított LCD kijelzővel rendelkezik, hogy bármely körülmények között jól látható legyen a készülék beállítása. A nyakörvhöz egy biothane nyakszíjat ad a gyártó, ami egy műanyaggal borított textil nyakszíj, ennek megfelelően nem nedvesedik át, tartós és könnyen tisztítható. Fém csatja különösen stabil.

 

A készülék további előnye, hogy a távkapcsolón lévő A, B, gombok segítségével  akár két kutyát is kontrollálhat egyszerre. ( Tehát a D Control 400-as szett a későbbiekben kiegészíthető pótnyakörvvel.)


Távkapcsoló:

- Hatótávolság 250 m nyílt területen
- Hangjelzés
- Választható impulzusszint szabályozás 20 szinten
- A korrekciós szintek különböző fix beállításának lehetősége
- Övcsat


Méretek: 110x50x28 mm Súly: 64g Áramellátás: CR2 3V elem


Vevőnyakörv:

- Vízálló
- Súly: 56g

 

Az elektromos kutyakiképző nyakörvek használatát csak a 6 hónaposnál idősebb, az alapvető parancsokkal már tisztában lévő kutyák képzéséhez javasoljuk.

A képzés megkezdése előtt mindenképp olvassa végig a használati utasítást, ha kérdése van hívjon minket bizalommal.

Nagyon fontos a képzés során a pozitív megerősítés, a következetesség, és a megfelelő pillanatban való közbelépés a megfelelő eredmény eléréséhez. A kutya képzése a cél, nem a megfélelmítése vagy bántalmazása, ezt soha ne feledje!  


Adatok
Cikkszám
VNT311
Tömeg
500 g/db
Kiegészítő termékek