Vadász és munkakutyák számára minden csak egy kattintásra!

Kérdése van? Hívjon minket H-P 9-15 óráig! +36302221789

Elektromos kutyakiképző nyakörv D Control 400 (250m) – Dogtrace - biothane nyakszíjjal
Elektromos kutyakiképző nyakörv D Control 400 (250m) – Dogtrace - biothane nyakszíjjal
45 500 Ft

Elektromos kutyakiképző nyakörv D Control 400 (250m) – Dogtrace - biothane nyakszíjjal

D Control 400-as elektromos kutyakiképző nyakörv 250m hatótávolsággal, hangjelzéssel, 20 fokozatban állítható impulzusszinttel, illetve emelt szintű impulzussal.
Raktáron
45 500 Ft
Részletek

Dogtrace D-Control 400 elektromos kutyakiképző nyakörv, a minden napos használatra tervezve.

Elektromos kutyakiképző nyakörv:.A D Control 400-as kiképző nyakörv hatótávolsága nyílt terepen 250 m. A korrekciós impulzus erőssége 20 fokozatban szabályozható. Az emelt szintű impulzus használatakor a készülék a beállított alap impulzusszintet maximálisan 5 fokozattal emelheti. Hangjelzése jól hallható a kutya számára.

Általános mezei vadászathoz ajánljuk, közepes testű, átlagos érzékenységű kutyák képzéséhez.2 év garanciával, és Magyar nyelvű használati utasítással szállítjuk.

A D Control 400 elektromos kutyakiképző nyakörv vízálló nyakörvének köszönhetően minden terepen, az időjárástól függetlenül használható. A kutya úszhat vagy kajtathat, a nyakörv nem ázik be. A nyakörv eleme napi használat esetén is minimum 6 hónapig biztosan üzemel, ezután cserélni kell, az elem állapotát a nyakörv a rajta található led segítségével jelzi. Elemcsere esetén rendelje meg a gyári CR2 3V líthiumos elemet hogy a készülék továbbra is megfelelően működjön.

A D Control 400 elektromos kutyakiképző nyakörv mellett két elektródapár található, a rövid elektródákat a rövid szőrű kutyákhoz, a hosszú elektródát pedig a hosszú szőrű kutyákhoz ajánljuk. A tökéletes működéshez szükséges, hogy az elektródák érintkezzenek a kutya bőrével. A nyakszíjat csak annyira állítsa szorosra mint egy átlagos nyakörv esetén, két ujjunk kényelmesen férjen el a nyakörv és a kutya nyaka között, ne okozzon sérülést az elektróda. Ha kutyán a nyakörvet folyamatosan, hosszabb ideig alkalmazza, időnként forgassa el a nyakörvet, hogy az elektródák ne ugyanazon a ponton érjenek a kutya bőréhez. Ha bármiféle irritációt vagy sérülést lát a kutya nyakán az elektródáknál, vegye le a nyakörvet és nem használja a teljes gyógyulás befejeztéig.

A vevőnyakörv hangjelzés, figyelmeztető impulzus, és fegyelmező impulzus leadására alkalmas. Megvilágított LCD kijelzővel.Textil (400) vagy biothane (400 ) nyakszíjjal rendelhető.


A biothane nyakszíj egy műanyaggal borított textil nyakszíj, ennek megfelelően nem nedvesedik át, tartós és könnyen tisztítható. A textil nyakszíj műanyag csattal, a biothane nyakszíj fém csattal van ellátva.

A készülék további előnye, hogy a távkapcsolón lévő A, B, gombok segítségével  akár két kutyát is kontrollálhat egyszerre. ( Tehát a D Control 400-as szett a későbbiekben kiegészíthető pótnyakörvvel.)


Távkapcsoló:

- Hatótávolság 250 m nyílt területen
- Hangjelzés
- Választható impulzusszint szabályozás 20 szinten
- A korrekciós szintek különböző fix beállításának lehetősége
- Övcsat
Méretek: 110x50x28 mm
Súly: 64g
Áramellátás: CR2 3V elem

Két kutya képzésére is alkalmas

 

Vevőnyakörv:

- Vízálló
- Súly: 56g

A kiképzőnyakörvek használatát csak a 6 hónaposnál idősebb, az alapvető parancsokkal már tisztában lévő kutyák képzéséhez javasoljuk.

A képzés megkezdése előtt mindenképp olvassa végig a használati utasítást, ha kérdése van hívjon minket bizalommal. Nagyon fontos a képzés során a pozitív megerősítés, a következetesség, és a megfelelő pillanatban való közbelépés a megfelelő eredmény eléréséhez. A kutya képzése a cél, nem a megfélelmítése vagy bántalmazása, ezt soha ne feledje!  


Adatok
Cikkszám
VNT310