Vadász és munkakutyák számára minden csak egy kattintásra!

Kérdése van? Hívjon minket H-P 9-15 óráig! +36302221789

D Control 600 elektromos nyakörv - Dogtrace - biothane nyakszíjjal
D Control 600 elektromos nyakörv - Dogtrace - biothane nyakszíjjal
67 000 Ft

D Control 600 elektromos nyakörv - Dogtrace - biothane nyakszíjjal

Dogtrace D Control 600 elektromos nyakörv 

 

A D Control 600-as elektromos nyakörv 600m hatótávolsággal rendelkezik. Ha ezt a kiképzőnyakörvet választja, hangjelzés, 30 impulzusfokozat, érintés és fegyelmező fokozat, vízálló nyakörv áll rendelkezésére a kutya képzéséhez. Nagy és óriástestű kutyák részére is nyugodtan ajánljuk. A D Control 600 kiképzőnyakörv használata egyszerű, jól alkalmazható minden pillanatban.

Raktáron
Kiemelt termék
67 000 Ft
Részletek

A D Control 600-as elektromos nyakörv a mindennapos használatra, és képzésre lett tervezve,  professzionális felhasználók számára.

A D Control 600-as elektromos nyakörv távkapcsolóján a korrekciós impulzusok beállításához 30 szint áll rendelkezésre a megvilágított LCD kijelzőn, a két impulzusvezérlő gombhoz tartózó intenzitás külön és egymástól függetlenül beállítható. Hatótávolsága 600m. A nagy és óriástestű kutyák képzéséhez is kitűnően megfelel.

 

2 év garanciával, és Magyar nyelvű használati utasítással és műanyag hord tokkal szállítjuk.

Az elektromos nyakörv használatát csak a 6 hónaposnál idősebb, az alapvető parancsokkal már tisztában lévő kutyák képzéséhez javasoljuk.

A képzés megkezdése előtt mindenképp olvassa végig a használati utasítást, ha kérdése van, hívjon minket bizalommal. Nagyon fontos a képzés során a pozitív megerősítés, a következetesség, és a megfelelő pillanatban való közbelépés a megfelelő eredmény eléréséhez. A kutya képzése a cél, nem a megfélelmítése vagy bántalmazása, ezt soha ne feledje!

 

A D Control 600-as elektromos nyakörv szett vízálló nyakörvének köszönhetően minden terepen, az időjárástól függetlenül használható. A nyakörv eleme napi használat esetén 6 hónapig biztosan üzemel, ezután cserélni kell, de az elem állapotát a nyakörv a rajta található led segítségével jelzi.

 

A nyakörvhöz két elektródapárt ad a gyártó, a rövid elektródákat a rövid szőrű kutyákhoz, a hosszú elektródát pedig a hosszú szőrű kutyákhoz ajánljuk. A tökéletes működéshez szükséges, hogy az elektródák érintkezzenek a kutya bőrével, de nyakszíjat csak annyira állítsa szorosra mint egy átlagos nyakörv esetén, két ujjunk kényelmesen férjen el a nyakörv és a kutya nyaka között, ne okozzon sérülést az elektróda. Ha kutyán a nyakörvet folyamatosan, hosszabb ideig alkalmazza, időnként forgassa el a nyakörvet, hogy az ne ugyanazon a ponton érjen a kutya nyakához. Ha bármiféle irritációt vagy sérülést lát a kutya nyakán az elektródáknál, vegye le a nyakörvet és nem használja a teljes gyógyulás befejeztéig.Távkapcsoló:

   

   • Hatótávolság 600m nyílt területen
   • Hangjelzés
   • Választható impulzusszint szabályozás 30 szinten, megvilágított LCD kijelző
   • A korrekciós szintek különböző fix beállításának lehetősége, két egymástól függetlenül beállítható impulzusszint
   • Övcsat
   • Méretek: 118x52x32 mm (antenna nélkül)
   • Súly: 175g
   • Áramellátás: LR6 1.5V elem 2db


  A D Control 600 kiképzőnyakörv két kutya képzésére is alkalmas.

  A-B gombjainak segítségével két nyakörv vezérlését is megoldhatja, az ehhez szükséges pótnyakörvet bármikor megvásárolhatja.

  Vevőnyakörvek jellemzői:

    

    • Vízálló
    • Súly: 56g
    • Méretek: 62x42x30 mm
    • Nyakszíj hossza: 70 cm
    • Áramellátás: CR2 3V elem


    

   Adatok
   Cikkszám
   VNT322
   Tömeg
   810 g/db
   Csomagajánlatok
   Kiegészítő termékek