Vadász és munkakutyák számára minden csak egy kattintásra!

Kérdése van? Hívjon minket H-P 9-15 óráig! +36302221789

CD kutyaeledel

A CD szárazeledelek minőségi, egészséges, egyben pedig megfizethető prémium minőségű eledelek, a legrégebbi állateledel gyáró Cseh családi vállalkozástól.

Ha a CD száraztápot eteti, akkor biztos lehet benne, hogy kutyája semmiben nem szenved majd hiányt. Méltán nyerte el a kutyák, és ezáltal természetesen a gazdák bizalmát. A CD kutyaeledelek a legmodernebb technológia alkalmazásával készülnek, ellenőrzött forrásokból származó, minőségi alapanyagok felhasználásával.


11termék 111

A CD szárazeledelek gyártója, a Cseh Delikan Sro, egy több mint harminc éves hagyományokkal rendelkező cég.

Az extrudált takarmányok legrégebbi cseh gyártójaként számos technológiai újítást és alapanyagot vezetett be a piacra. Receptjeiket az eledel gyártás szakterületén szerzett sokéves tapasztalat, az állatorvosok tudományos ismeretei, és a tenyésztők visszajelzései alapján állították össze. Célcsoportjuk azok a tenyésztők, és állattartók, akiknek fontos az eledelek előállitásához használt alapanyagok minősége és eredete. Termékeiket egyetlen szupermarketben sem találja meg, csak a szaküzleteken keresztül kerülnek forgalomba.

A Delikan Sro, a CD szárazeledelek gyártója rendelkezik ISO 9001 tanúsítvánnyal és HACCP rendszerrel, fő vásárlóik ​​a professzionális tenyésztők. Takarmányaik magas arányban tartalmaznak húst, és nem használnak pálmaolajat a gyártás során.