Vadász és munkakutyák számára minden csak egy kattintásra!

Kérdése van? Hívjon minket H-P 9-15 óráig! +36302221789

CD Normal 23/10 15 Kg
CD Normal 23/10 15 Kg
14 300 Ft

CD Normal 23/10 15 Kg

CD Normál 23/10 15 Kg

Teljes értékű szárazeledel, felnőtt kutyák számára, normál terhelés mellett. A CD Normal kutyaeledel baromfi és sertéshúsból készül, rízs hozzáadásával. Nem tartalmaz szóját és egyéb gabonamagvakat. 

Rendelhető
14 300 Ft
Részletek

CD Normál 23/10 15 KgA CD Normal szárazeledel alapját a baromfi, és sertéshús, valamint a rizs, mint glicid forrás képezik. Nem tartalmaz olyan allergén összetevőket mint a szója, és a gabonák. Ez által egy kedvező árú, és rendkívül jól emészthető, magas dietetikai tartalommal bíró eledelt biztosíthatunk kedvencünk számára.

 

A fehérjék és zsírok aránya teljesíti a magas terhelés nélkül nevelt felnőtt kutyákra vonatkozó követelményeket. A CD Normal eledel ízvilága minden kutya számára rendkívüli csemege. Ehhez hozzájárul a tápszemek nagysága és formája, valamint a telítetlen Omega 3 és Omega 6 zsírsavak kiegyensúlyozott aránya is.

 

A CD Normal szárazeledel vitamin tartalma teljes mértékben fedezi a kutyák számára szükséges mennyiséget. Magas C vitamin tartalma rendkívül jól támogatja a kollagén szintézist, ezzel biztosítja a csontok és porcok regenerációját, ezáltal megelőzhető az idősebb kutyáknál a gyakori foghullás, valamint segíti a kutyáknak a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességét. A probiotikumok kellőképpen támogatják az immunrendszert és segítenek a bélrendszer mikroflórájának a szabályozásában, ezzel hozzájárulva a jó emésztéshez és tápanyag felvételhez, ellenállóvá téve a kutyákat a stresszel szemben is.

Összetétel: gabonafélék (rizs, kukorica), hús és az állati eredetű termékek (szárított baromfihús), melléktermékek növényi eredettel (kukorica glutén, répa), zsírok és olajak (baromfi zsír), élesztő, yucca, probiotikumok, ásványi anyagok és vitaminok. Továbbá tartalmaz antioxidánsokat, tartósítószereket, aromát és szinezékeket.

Etetés: Takarmányt adagoljuk száraz állapotban, esetleg felöntve langyos vízzel, vagy langyos erőlevessel. Leöntés után ajánljuk 10 perc után adagolni, amíg a szemcsék felszívják magukba a folyadékot. Az Állatnak szükséges biztosítani elegendő ivóvizet is.

Tárolás: Takarmányt tárolja száraz, hideg  (18 oC-ig) és szellőző helyen.

Analitikus összetevői:
Protein               23 %

Zsír                   10 %
Hamu               7,5 %
Rostanyag        3,1 %

Hozzáadott adalékanyagok:
Vitamin E (alfatokoferol)                            80 mg/kg
Vitamin A (EU 672)                              9.000 m.j./kg

Vitamin D3 (EU 671)                               850 m.j./kg
Fe (vas-szulfát monohidrát E1)                 157 mg/kg
I (kálium-jodid E2)                                 0,78 mg/kg
Co (kobalt-szulfát heptahidrát E3)             0,4 mg/kg
Cu (réz-szulfát pentahidrát E4)                  16 mg/kg
Mn (mangán-oxid E5)                               58 mg/kg
Zn (cink-oxid E6)                                   110 mg/kg
Se (szelén-szulfát E8)                           0,85 mg/kg

Adatok
Cikkszám
CD13
Tömeg
15 kg/db