Vadász és munkakutyák számára minden csak egy kattintásra!

Kérdése van? Hívjon minket H-P 9-15 óráig! +36302221789

CD Adult Maxi 15 Kg
CD Adult Maxi 32/18 15 Kg
19 000 Ft

CD Adult Maxi 32/18 15 Kg

CD ADULT MAXI – TELJES ÉRTÉKŰ TAKARMÁNY AZ AKTÍV NAGYTESTŰ KUTYÁKNAK

A CD Adult Maxi speciális receptje a nagytestű felnőtt kutyák igényeihez lett összeállítva. A takarmány csak kiváló minőségű növényi, és állati összetevőkből áll, melyek a kutyáknak hasznosak, magas az emészthetőségük, és a dietetikus értékük, illetve nem okoznak allergiát (nem tartalmaz szójababot, gabonát).

Rendelhető
19 000 Ft
Részletek

CD ADULT MAXI – TELJES ÉRTÉKŰ TAKARMÁNY AZ AKTÍV NAGYTESTŰ KUTYÁKNAK


A CD Adult Maxi speciális receptje a nagytestű felnőtt kutyák igényeihez lett összeállítva. A takarmány csak kiváló minőségű növényi, és állati összetevőkből áll, melyek a kutyáknak hasznosak, magas az emészthetőségük, és a dietetikus értékük, illetve nem okoznak allergiát (nem tartalmaznak szójababot, gabonát).

A CD Adult Maxi kutyaeledel az összes szükséges tápanyagot tartalmazza, nagyon jó emészthetőség mellett teljes mértékben kielégíti a nagytestű kutyák szükségleteit, beleértve a vemhes és szoptató szukákat is. 

A fehérje arányát elsősorban állati eredetű anyagok ( baromfihús és baromfitermékek) biztosítják. A telítetlen zsírsavakat, Omega 3 és Omega 6  is kiegyensúlyozott arányban tartalmazza. Makro- és mikroelem tartalma teljes mértékben fedezi egy nagytestű felnőtt kutya igényeit. A vitaminok kiegyensúlyozott arányban vannak, magas arányban tartalmaz C-vitamint , amely támogatja a kollagén bioszintézis képződését. Ez biztosítja a csont- és porcszövet megfelelő regenerálódását. 

A C-vitaminnal együtt a bél mikroflóráját pozitívan módosító probiotikumok aránya hozzájárul a fokozott rezisztenciához és az immunrendszer javulásához . Hozzájárulnak továbbá az összes szükséges tápanyag lényegesen magasabb hasznosításához, és ellenállóságot teremtenek a stresszel és a terhelésekkel szemben.

Összetétel: hús és állati eredetű termékek (szárított baromfihús, szárított halhús, lazackivonat, baromfimáj), gabonafélék (rizs, kukorica), növényi melléktermékek (kukoricaglutén, cukordarabok), zsírok és olajok (baromfi zsír, napraforgóolaj, lazacolaj), élesztő, yucca, probiotikus anyagok, ásványi anyagok és vitaminok. Antioxidánsokat, tartósítószereket, aromákat és színezékeket is tartalmaz.

 

Analitikai összetevők: 
Nyersfehérje 32%
Nyerszsír 18%
Szervetlen anyagok (durva hamu) 5,4% 
Nyersrost 2,9%

Hozzáadott anyagok:

A-vitamin (3a672) 18500 I/kg
D3-vitamin (3a671) 1600IU/kg
E-vitamin (3a700) α-tokoferol 125 mg/kg
Fe (vas-szulfát-monohidrát E1) 190 mg/kg
I (kálium-jodid), 03b201 . 75 mg/kg
Cu ​​(réz-szulfát-pentahidrát E4) 24 mg/kg
Mn (mangán-oxid), 3b502 50 mg/kg
Zn (cink-oxid), 3b603 120 mg/kg
Se (nátrium-szelenit), E8 0,23 mg/kg

Adatok
Cikkszám
CD1
Tömeg
15 kg/db