CD Lamb &Rice 23/11
A szárított húsliszt formájában ( csak báránytartalom 21%) egyedülálló forrás magas ásványianyag- és alacsony zsírtartalommal. A kukorica és a rizs biztosítja a szükséges szénhidrátokat. Nem tartalmaz búzát és szóját.
A zsírok (állati zsír, napraforgóolaj) biztosítják az Omega 3 és Omega 6 telítetlen zsírsavak ellátását, és energiaforrásként optimális arányban vannak. A kondroprotektorok ásványi anyagokkal és vitaminokkal együtt optimalizálják a mozgásszervi rendszer fejlődését (a C-vitamin hozzáadása befolyásolja a kollagén képződését az ízületekben), pozitív hatással vannak a szőrzet növekedésére (megakadályozzák a túlzott szőrhullást, visszaállítják szőrzet természetes fényét). A zöldségek (borsó, sárgarépa, szárított cukorborsó)nemcsak természetes formában látják el a szervezetet fontos vitaminokkal és rostokkal, és pozitívan befolyásolják a takarmány emészthetőségét is. Ezt a takarmányt prebiotikumokkal és probiotikus összetevőkkel is ellátják, amelyek létrehozzák a bél mikroflóráját.
Összetevők:
gabonafélék és gabonamelléktermékek (rizs, kukorica, kukoricaglutén, búzacsíra, lenmag), hús és állati termékek (szárított bárányhús, baromfimáj), zsírok és olajok (állati zsír, lazacolaj, lenmagolaj, napraforgóolaj ), zöldségfélék (borsó, sárgarépa, cukorszelet), mozgásszervi rendszert javító adalékok (chondroprotektorok), yucca, prebiotikumok, probiotikumok, ásványi anyagok és vitaminok. Antioxidánsokat, tartósítószereket, aromákat és színezékeket is tartalmaz.
Analitikai komponensek:
Nyersfehérje 23%
Nyerszsír 11%
Szervetlen anyagok (durva hamu) 6,8%
Nyersrost 4,0%
Hozzáadott anyagok:
A-vitamin (3a672) 16 000 NE/kg
D3-vitamin (3a671)1600 NE/kg
E-vitamin (3a700) α-tokoferol 141 mg/kg
Fe (vas-szulfát-monohidrát E1) 190 mg/kg
I (kálium-jodid), 0 3b9 mg201. /kg
Cu (réz-szulfát-pentahidrát E4) 15 mg/kg
Mn (mangán-oxid), 3b502 70 mg/kg
Zn (cink-oxid), 3b603 140 mg/kg
Se (nátrium-szelenit), E8 0,3 mg/kg