Vadász és munkakutyák számára minden csak egy kattintásra!

Kérdése van? Hívjon minket H-P 9-15 óráig! +36302221789

D Fence láthatatlan kerítések

A láthatatlan kerítés egy kiváló eszköz, ha kutyáját egy adott területen belül szeretné tartani, vagy éppen egy területről (pl. kiskert, medence) szeretné távol tartani.

Rossz a kerítése és kiszökik a kutya a telekről, vagy az automata kapu nyitásakor kiszalad az utcára? Ezekre a problémákra is kiváló megoldást nyújthat a D Fence láthatatlan kerítés, és a kutyája is biztonságban lesz, nem kóborol a közterületen, nem ütik el az autók, nem kelt riadalmat a járókelők között…

A láthatatlan kerítés rendszer minden kb 5kg testtömeg feletti, 6 hónaposnál idősebb, egészséges kutyához használható. A kutya gyorsan megtanulja a kialakított határokat, és alkalmazkodik. Fontos, hogy csak napi 8-10 órában legyen a nyakörv a kutyán, hogy a nyakörv elektródái ne irritálják, sebezzék meg a kutya bőrét.


9termék 19

A D Fence láthatatlan kerítések egy jeladóból, egy vezetékből, és egy nyakörvből állnak.  A vezeték segítségével jelöljük ki a határvonalat, amihez a kutyának majd igazodnia kell.

A D Fence 101-es láthatatlan kerítés szettben 100m 0,75mm² átmérőjű vezeték van, ezzel a vastagságú vezetékkel 400m hosszig bővítheti a rendszert. Ugyanez igaz a D Fence 2002 szettre is, ami egy akkumulátor segítségével, áramszünet esetén további 16 óráig biztosítja a működést. Ha 400m-nél hosszabb rendszerre van szüksége válassza a D Fence 1001-es szettet, amivel az elérhető maximális hossz 1200m, vagy a D Fence 202-es szettet, amivel akár 2200m hosszú rendszer is kialakítható. A 400m feletti rendszereknél a készülékekhez végig a megfelelő vastagságú vezetéket kell használnia!

 

A vezeték mellett két zónát állíthat be, egy figyelmeztető zónát, amelybe ha a kutya belép a nyakában lévő nyakörv hangjelzéssel figyelmezteti, hogy tilosban jár, és egy fegyelmező zónát, amibe belépve egy impulzussal téríti vissza a rendszer a kutyát a tiltott területtől.

 

A D Fence láthatatlan kerítés rendszerhez tetszőleges számú nyakörv használható, így a kutyák száma nem jelent gondot. Az impulzus erőssége a kutya testméretének, habitusának megfelelően beállítható. A nyakörvek teljesen vízállók, a D Fence láthatatlan kerítésekre 2 év garanciát vállal a gyártó Cseh cég. 

 

A láthatatlan kerítés nyakörvét úgy kell beállítani a kutya nyakához, hogy két ujjunk kényelmesen beférjen a nyakszíj és a kutya nyaka közé, figyelve arra, hogy a nyakörv elektródái elérjék a kutya bőrét.