Vadász és munkakutyák számára minden csak egy kattintásra!

Kérdése van? Hívjon minket H-P 9-15 óráig! +36302221789

D Fence 2002 láthatatlan kutyakerítés szett - Dogtrace - fekete
D Fence 2002 láthatatlan kutyakerítés szett - Dogtrace - fekete
69 500 Ft

D Fence 2002 láthatatlan kutyakerítés szett - Dogtrace - fekete

D Fence 2002 láthatatlan kutyakerítés szett - Dogtrace - fekete
D Fence 2002 láthatatlan kutyakerítés szett - Dogtrace - fekete
D Fence 2002 láthatatlan kerítés alapszett kutyákhoz,  1 db vízálló nyakörvvel, 100m vezetékkel, szünetmentes áramforrással ellátot jeladóval.
Raktáron
69 500 Ft
Részletek

D Fence 2002 láthatatlan kutyakerítés szett

Láthatatlan kutyakerítés szett 1 nyakörvvel, 100m vezetékkel.(400m-ig fejleszthető)

A DOGtrace d-fence láthatatlan kutyakerítés szett egy adóegységből, antennakábelből, és egy a kutyára csatolható vevőnyakörvből áll. Modern, megbízható, és biztonságos rendszer, amivel kialakíthatja a kertben a kutya által használható területek határait, vagy szükség esetén megakadályozhatja a kutya elszökését. A lefektetett antenna vezeték egy az adóegység által előállított rádiójelet bocsájt ki. Ha a kutyán van a vevőnyakörv és megközelíti az antennakábelt, a vevőnyakörv a beállított figyelmeztető zónának megfelelően egy figyelmeztető hangjelzést ad a kutyának, ha az állat még közelebb megy egy fegyelmező impulzus is követi a figyelmeztető hangot. A zónák mérete és az impulzus intenzitása könnyen beállítható.

A termékre a gyártó 2 év garanciát biztosít, magyar nyelvű használati és telepítési utasítással szállítjuk. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban hívjon minket bizalommal!

 

Jellemzők:

Modern forma és megvilágított LCD kijelző. Tölthető, szünetmentes akkumulátor ami áramkimaradás esetén is még 16 órán keresztül működteti az adóegységet.Mindkét zóna egymástól függetlenül beállítható, legyen az a fegyelmező vagy a riasztási zóna. Többnyelvű menü. Az antennakábel folyamatosan mérve és tesztelve van.

Vízálló vevőnyakörv. Nyomógomb nélkül, mágneskapcsoló segítségével változtathat a vevőnyakörv beállításán. A veőnyakörvön nyolc, különböző intenzítású impulzuszint beállítására van lehetősége.
A készülék rendelkezik egy különleges ISIT (Interferenciás jelerősség tesztelő rendszer) funkcióval is, ennek segítségével megállapíthatja hogy a kialakítandó rendszer mentén van-e bármilyen interferencia, ami a rendszer működését megzavathatná.

A biztonság érdekében a d-fence vevőnyakörv automatikusan megszünteti az impulzusok leadását, ha a kutya több mint 10 másodpercig nem hagyja el a fegyelmező zónát.

 

A csomag 100m 0,75mm átmérőjű antennavezetéket tartalmaz, ezt igény szerint 400m hosszig lehet bővíteni. Ha ennél nagyobb rendszerre van szüksége, válassza a D Fence 202 szettett és rendeljen hozzá a megfelelő hosszúságban  antennavezetéket.

 

A csomag tartalma:

 

- Adóegység
- Vevőnyakörv nyakszíjjal
- Két pár elektróda (12mm és 17mm)
- CR2 3V lithium elem
- Szünetmentes akkumulátor 9,6V
- Mágnes, nyakba akasztóval
- Áramellátó adapter
- Tesztlámpa
- Antenna csatlakozó
- 2 kábelösszekötő csatlakozó
- 2 fali tipli
- 2 csavar a tiplihez
- 100m szigetelt kábel 1mm² átmérővel
- Használati utasítás és garancialevél
- Bemutató DVD

Adatok
Cikkszám
VNT223
Tömeg
2,3 kg/db