Vadász és munkakutyák számára minden csak egy kattintásra!

Kérdése van? Hívjon minket H-P 9-15 óráig! +36302221789

Vadászkutya póráz bőrből, forgóval és ollós karabinerrel
Vadászkutya póráz bőrből, forgóval és ollós karabinerrel
9 800 Ft

Vadászkutya póráz bőrből, forgóval és ollós karabinerrel

Vadászkutya póráz, ollós karabinerrel és forgóval. 

Kialakításának lényege, hogy használatakor a kutyavezető mindkét keze szabadon maradhat, mivel a pórázt a testén átvetve viseli.

 

Raktáron
9 800 Ft
Részletek

Marhabőrből készült vállra vehető vadászkutya póráz ollós karabinerrel.


Állítható hosszú, kényelmes, vállon átvethető, a közepén forgóval ellátott vadászkutya póráz. Kialakításának lényege, hogy használatakor a kutyavezető mindkét keze szabadon maradhat, mivel a pórázt a testén átvetve viseli. Ennek köszönhetően a kutya nem tudja megrántani a kutyavezetőt, és ezáltal sokkal stabilabban közlekedhetnek  minden terepen. A pórázon a felső illetve az alsó rész is csattal állítható, hogy a kutyavezető és a kutya igényeinek megfelelően a lehető legkényelmesebben és legcélszerűbben lehessen használni.

A vadászkutya pórázon található Sprenger gyártmányú, kiváló minőségű ollós karabinernek köszönhetően a kutya a kellő pillanatban egy mozdulattal elengedhető.


A póráz elkészítéséhez növényi cserzésű marhabőrt használunk, a bőr krupon részéből. A krupon a  legértékesebb, legtömöttebb, legszilárdabb része a bőrnek. A rostszerkezet, barkakép és vastagság szempontjából szinte egyenletes minőségű. A növényi cserzésnek köszönhetően a bőrt természetes anyagokkal kezelik, nem tartalmaz krómot mint a krómcserzéssel készült bőrök, ezáltal nem allergén.

Barna színben rendelhető. 2 cm széles bőrből készül, maximális hossza 195 cm.

Adatok
Cikkszám
wd1001
Tömeg
400 g/db