A rendelések feldolgozása minden munkanapon 13 órakor történik, az azt követően leadott megrendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra.

Minden rendelésről automata e-mailes visszajelzést küldünk. Így Ön a rendelés feladását követően egy automatikus e-mailt kap a rendelés beérkezéséről, és (később) egyet a várható szállítási időpontról.

A csomagja feladásának napján is egy e-mailt fog kapni a feladás tényéről.

A Magyar Posta MPL futárszolgálatától pedig SMS-ben kap tájékoztatást a csomag feladásáról, ami tartalmazza a csomag nyomonkövetéséhez szükséges küldeményazonosítót is.
A csomagját a Magyar Posta web oldalán nyomonkövetheti.

Ha bármilyen kérdése merül fel hívja az ügyfélszolgálatunkat: Tel: + 36 30 2221789, vagy írjon a info@workdog.hu e-mail címre.

Célunk az, hogy Ön a lehető leggyorsabban megkapja a megrendelt terméket, de ez bizonyos esetekben nem csak rajtunk múlik. A rendelést követően, e-mailben minden esetben jelezzük a házhozszállítás várható időpontját.

0-5 kg-os csomag MPL 1 napos házhozszállítással 1.100.- Ft
5-15 kg-os csomag MPL 1 napos házhozszállítással 1.500.- Ft
15-20 kg-os csomag MPL 1 napos házhozszállítással 1.690.- Ft
20-30 kg-os csomag MPL 1 napos házhozszállítással 2.060.- Ft
30-40 kg-os csomag MPL 1 napos házhozszállítással 3.380.- Ft

0-5 kg-os csomag MPL 1 napos posta pontra 890.- Ft
5-15 kg-os csomag MPL 1 napos posta pontra 1.190.- Ft
15-20 kg-os csomag MPL 1 napos posta pontra 1.400.- Ft

20-30 kg-os csomag MPL 1 napos posta pontra 1.650.- Ft
30-40 kg-os csomag MPL 1 napos posta pontra 2.730.- Ft

A feltüntetett szállítási díjak kizárólag Magyarország területére vonatkoznak. Egy csomag maximális súlya 40kg lehet.

Amennyiben Önnek problémát jelent a futártól való csomagátvétel, válassza a “postán maradó” szállítási módot, rendelje a csomagját a helyi postára!
A pénztárfolyamat során a rendszer felfogja ajánlani az Ön lakóhelyéhez közeli postahivatalokat, amelyek közül tetszés szerint választhat. Amennyiben ezt a szállítási módot választja, a csomag átvehető a feladást követő munkanaptól a kiválasztott postán. A csomag átvételére 5 nap áll rendelkezésre, amennyiben utánvétes fizetési módot választotta fizetni a postán kell. A posta a csomag megérkezéséről külön értesítést NEM fog küldeni, ezért kérem kövesse figyelemmel az e-mailjeit, hogy tisztában legyen csomagja érkezésével.

Amennyiben ezt a szállítási módot választja, a MPL futárszolgálat házhoz szállíjat Önnek a csomagját. A kézbesítés munkanapokon 8 – 17 óra között történik.
Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egy értesítőt hagy a postaládában az újabb kézbesítési kísérlet várható időpontjával.

Ha a kézbesítés másodjára sem sikeres, a csomag 5 napig átvehető a helyileg illetékes postán. Az hogy a kézbesítés napján a futár milyen időpontban érkezik, minden esetben a futár napi útvonalától függ, előre nem lehet megmondani. Ha Ön az utánvétes fizetési módot választotta Ön az MPL futárának fog fizetni a csomag átvételekor

A kiszállítás a Budapest XVIII. kerület, Vecsés, Gyál, Felsőpakony területén megadott szállítási cím esetén ingyenes.

A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.
Amennyiben a visszaküldött terméket utánvéttel adja fel, azt nem áll módunkban átvenni. Az esetleges méret problémából adódó cserék esetén, a felmerülő költségek (szállítási költség, utánvét költsége), minden esetben a vevőt terhelik.

Visszáru nyomtatványunk letölthető ide kattintva!

Az rendelés költségének kifizetése történhet utánvéttel, banki előre utalással. A fizetési módot a pénztárfolyamat alatt kell kiválasztani.

Utánvétel:
Az utánvételes fizetési mód esetén Ön közvetlenül az MPL futárszolgálat alkamazottjának fizeti ki a rendelés összegét a csomag átvételekor.

Banki átutalás:
A banki átutalás fizetési mód választása esetén, Ön a rendelése ellenértékét a várható szállítási időpontot is tartalmazó visszaigazolásban megadott bankszámlaszámra utalja. Ezen fizetési mód esetén az átutalás közlemény rovatában kérem adja meg a rendelésszámot, és a megrendelő nevét. A csomag csak az átutalás beérkezését követően kerül postázásra.

Készpénzes fizetés:
Készpénzes fizetésre a helyi ingyenes kiszállítás esetén van lehetőség.

A megrendelő a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A vásárlónak az elállási szándékát minden esetben írásban kell jeleznie a info@workdog.hu e-mail címre.

A visszaküdött áruk ellenértékét minden esetben banki átutalással küldjük vissza, az utánvéttel visszaküldött árukat nem vesszük át. Amennyiben a össszeg visszafizetését postautalványon kéri (rózsaszín csekk), a viszautalandó összegből a feladás költsége levonásra kerül, a Magyar Posta utalványokra vonatkozó aktuális díjszabása alapján.

A visszafizetendő összeg a lehető leggyorsabban, de maximum 8 napon belül visszautalásra kerül. Az áru visszaküldéséből, esetleges cseréjéből adódó többletköltségek minden esetben a vevőt terhelik.
Az elállási joggal kapcsolatosan bővebb információ a vásárlási feltételekben talál.