Vadász és munkakutyák számára minden csak egy kattintásra!

Kérdése van? Hívjon minket H-P 9-15 óráig! +36302221789

D Control 502 Mini elektromos kutyakiképző nyakörv (500m) – Dogtrace - biothane nyakszíjjal
D Control 502 Mini elektromos kutyakiképző nyakörv (500m) – Dogtrace - biothane nyakszíjjal
101 000 Ft

D Control 502 Mini elektromos kutyakiképző nyakörv (500m) – Dogtrace - biothane nyakszíjjal

D Control 502 Mini elektromos kutyakiképző nyakörv két kutyához, 500m hatótávolsággal, hangjelzéssel, 20 fokozatban állítható impulzusszinttel, illetve emelt szintű impulzussal.
Rendelhető
101 000 Ft
Részletek

Dogtrace D-Control 502 Mini elektromos kutyakiképző nyakörv, a miden napos használatra tervezve.

 

A D Control 502 Mini elektromos kutyakiképző nyakörv kis súlyának és méretének köszönhetően kistestű fajtákhoz is jól használható. Hatótávolsága nyílt terepen 500 m. A korrekciós impulzus erőssége 20 szintben szabályozható. Az emelt szintű impulzus használatakor a készülék a beállított alap impulzusszintet maximálisan 5 fokozattal emeli.

 

2 év garanciával, és Magyar nyelvű használati utasítással szállítjuk.

 

A kiképzőnyakörvek használatát csak a 6 hónaposnál idősebb, az alapvető parancsokkal már tisztában lévő kutyák képzéséhez javasoljuk.

 

A képzés megkezdése előtt mindenképp olvassa végig a használati utasítást, ha kérdése van hívjon minket bizalommal. Nagyon fontos a képzés során a pozitív megerősítés, a következetesség, és a megfelelő pillanatban való közbelépés a megfelelő eredmény eléréséhez. A kutya képzése a cél, nem a megfélelmítése vagy bántalmazása, ezt soha ne feledje!

 

A vevőnyakörv hangjelzés, és 20 fokozatban állítható impulzus, illetve emelt szintű impulzus leadására alkalmas. A nyakörvhöz két elektródapárt ad a gyártó, a rövid elektródákat a rövid szőrű kutyákhoz, a hosszú elektródát pedig a hosszú szőrű kutyákhoz ajánljuk. A tökéletes működéshez szükséges, hogy az elektródák érintkezzenek a kutya bőrével. A nyakszíjat csak annyira állítsa szorosra mint egy átlagos nyakörv esetén, két ujjunk kényelmesen férjen el a nyakörv és a kutya nyaka között, ne okozzon sérülést az elektróda. Ha kutyán a nyakörvet folyamatosan, hosszabb ideig alkalmazza, időnként forgassa el a nyakörvet, hogy az ne ugyanazon a ponton érjen a kutya nyakához. Ha bármiféle irritációt vagy sérülést lát a kutya nyakán az elektródáknál, vegye le a nyakörvet és nem használja a teljes gyógyulás befejeztéig.A készülék távkapcsolója megvilágított LCD kijelzővel rendelkezik a jó láthatóság érdekében. További előnye, hogy a távkapcsolón lévő A, B, gombok segítségével  akár két kutyát is kontrollálhat egyszerre.

 

Távkapcsoló:

 

- Hatótávolság 200 m nyílt területen
- Hangjelzés
- Választható impulzusszint szabályozás 20 szinten
- A korrekciós szintek különböző fix beállításának lehetősége
- Övcsat

Méretek: 110x52x29 mm
Súly: 64g
Áramellátás: CR2 3V elem

 

Két kutya képzéséhez is alkalmas

 

Vevőnyakörv:

Vízálló

Súly: 44g (elektródák és elem nélkül)_x000D_
Méretek: 61x40x31mm_x000D_
Áramellátás: CR2 3V elem


Adatok
Cikkszám
VNT355
Tömeg
870 g/db
Csomagajánlatok