Vadász és munkakutyák számára minden csak egy kattintásra!

Kérdése van? Hívjon minket H-P 9-15 óráig! +36302221789

Arion

 ARION kutyaeledelek 

Az Arion-nál nagyra értékelik a barátságot közted és négylábú társad között.

 

Különféle egészséges, kiváló minőségű állateledeleiknek köszönhetően biztosak abban, hogy kedvence megkapja a számára szükséges táplálékot. Találja meg kínálatunkban az Ön kedvencének megfelelő állateledelt.

Az ARION-nál azt szeretnénk, hogy a gazdik és kedvenceik is élvezzék életet. Ez azt jelenti, hogy csak a legjobb ellátás elég jó. A mi vezérelvünk? A természet tisztelete. Ez biztosítja számunkra a legjobb alapanyagokat, amelyeket aztán egészséges, tápanyagokkal teli ételekké dolgozunk fel. Ennek érdekében folyamatosan innovatív gyártási módszerekbe és intelligens folyamatokba fektetünk be.


Fedezze fel az egészséges, kiváló ízű, magas tápértékű Arion állateledelt, amely a legjobban illik kedvenc négylábú barátjához.

 

A mi vezérelvünk? A természet legjobbja.

A teljes ARION termékcsalád minden terméke csak a legjobb természeti összetevőket tartalmazza. Ennek garantálása érdekében rendkívül szelektíven választjuk ki a beszállítókat. Ezeket a minőségi alapanyagokat gondosan dolgozzuk fel egészséges ételekké. A bolygó egészsége a termelési folyamat során is az egyik elsődleges szempont.


34termék
 

Az ARION hitvallása:

azok számára, akiknek a társaságát élvezzük, nincs túl nagy erőfeszítés. Megadjuk egymásnak azt a figyelmet, amit megérdemelünk. Csodálatos pillanatokat élünk át együtt. A legjobb ellátást nyújtjuk. És csak a legjobb termékek elég jók.

Ezért szeretné az ARION még jobbá tenni a kapcsolatot a gazdi és a kutya között. Ez arra késztet bennünket, hogy minden nap a maximumot nyújtsuk.

Kezdve a természet legjavával.
A természet a legjobbat nyújtja nekünk. Innovatív gyártási folyamatunk minden összetevőből a legtöbb tápértéket hozza ki. Ez egészségesebb állatokat eredményez, amelyek tovább élnek. És ezért is ajánlják olyan gyakran az állatorvosok állateledelünket.

Fenntarthatóság minden lépésnél.
Az ARION-nál szeretnénk segíteni, hogy a világ jobb hellyé váljon – Önnek, hűséges négylábú barátjának és a következő generációknak. A fenntarthatóság valóban az egész folyamatunk középpontjában áll, az összetevők kiválasztásától és az ételekké történő feldolgozástól a bolti csomagolásig.

Cserébe a legjobbat.
Ez számunkra egy egészséges házi kedvencet, egy boldog gazdit és egy életre szóló barátságot jelent. Ez az oka annak, hogy olyan állateledelt fejlesztünk ki, amely valóban megfelelő négylábú barátjának.

 

Intelligens eljárások az egészséges, ízletes ételekért.
Innovatív gyártási folyamatunknak köszönhetően garantálni tudjuk, hogy összetevőink megőrzik tápértéküket és ízüket a feldolgozás után is – a tápláló, könnyen emészthető és ízletes ételekért, amelyek támogatják kedvencét fejlődésének minden szakaszában. Termékeinket táplálkozási szakértők gondosan készítették el. Minden összetevőt gondosan adagolnak, hogy garantálják a tökéletes összetételt.

 

Fenntarthatóság minden lépésben.
Az Arion-nál a helyi alapanyagok keresésétől az újrahasznosítható csomagolások fenntartható szállításáig a legjobbat nyújtjuk magunkból a fenntarthatóság minden lépésében. Őszintén szenvedélyesen törekszünk arra, hogy a világot jobb hellyé tegyük a tulajdonosok és az állatok számára. Környezeti hatásunk csökkentése iránti elkötelezettségünk abból indul ki, hogy a helyben előállított alapanyagokat részesítjük előnyben. Maga a gyártási folyamat során bioszűrőket, LED-lámpákat és napenergiát használunk létesítményeinkben. Gondosan újrahasznosítjuk és válogatjuk hulladékainkat.