Vadász és munkakutyák számára minden csak egy kattintásra!

Kérdése van? Hívjon minket H-P 9-15 óráig! +36302221789

Snack Dummy czipzárral - Firedog
Snack Dummy czipzárral - Firedog
7 900 Ft

Snack Dummy czipzárral - Firedog

Snack Dummy 

Egy játékos tanulási forma, a kutyavezetőhöz való kötődés támogatására.

 

A nyúlszőrös Snack dummy segítségével játékosan és pozitív módon taníthatod meg kutyádat a dummy visszahozására. A mosható belső bevonatnak és a könnyen nyitható cipzárnak köszönhetően bármilyen harapnivalóval vagy finomsággal megtölthető. Miután a kutya visszavitte a dummyt, közvetlenül a dummyból kapja meg a jutalmat.

Raktáron
7 900 Ft
Részletek

Snack Dummy 

Egy játékos tanulási forma, a kutyavezetőhöz való kötődés támogatására.

 

A nyúlszőrös Snack dummy segítségével játékosan és pozitív módon taníthatod meg kutyádat a dummy visszahozására.

 

A dobótávolság növelésére szolgáló leszerelhető dobókötelet mellékeljük, így kiválaszthatod, hogy a dummyt kötél nélkül szeretnéd közelebb dobni a kutyádhoz, vagy kötéllel hosszú távra.

 

A mosható belső bevonatnak és a könnyen nyitható cipzárnak köszönhetően bármilyen harapnivalóval vagy finomsággal megtölthető. Miután a kutya visszavitte a dummyt, közvetlenül a dummyból kapja meg a jutalmat.

 

Kiváló minőségű, strapabíró nylon anyagból készült, nyúlszőrrel bevonva, könnyen mosható, hosszú dobókötelet is beleértve. A cipzárt szövetből készült borítás védi.

Anyaga: 100% nylon, nyúlszőrme
Méretek: 22 cm hosszú, átmérő kb. 7 cm

 

Vigyázat: A dummyk nem játékok, és nem játékra és vonszolásra készültek!  Ne hagyja kutyáját felügyelet nélkül a dummy mellett, és ne hagyja, hogy azt megrágja.

Ha a dummyk nedvesek a gyakorlás után, hagyja őket száradni a szabad  levegőn, de ne közvetlen napfényben.
Az Ön és kutyája esetleges sérülésének elkerülése érdekében rendszeresen ellenőrizze edzőeszközeinek állapotát, és ha sérülést észlel, ne használja azokat.

Adatok
Cikkszám
DSLF101
Tömeg
200 g/db