Vadász és munkakutyák számára minden csak egy kattintásra!

Kérdése van? Hívjon minket H-P 9-15 óráig! +36302221789

Raw Paleo

Raw Paleo eledelek

A Raw Paleo termékcsalád gyártója a VetExpert, amely 12 éve készít az állatok számára speciális termékeket. Tapasztalatuk és tudásuk több ezer állatorvos, tenyésztő és állattartó bizalmát vívta ki, több mint 40 országban.

A kiegyensúlyozott kutyaeledelnek tartalmaznia kell megfelelő mennyiségű, és kiváló minőségű összetevőket. Ezek összetétele és aránya attól függ, hogy mik a kutya igényei. Ezek az igények változnak az életkor, fiziológiai állapot, és a fizikai aktivitásnak megfelelően. A frissen feldogozott hús (pulyka vagy marha) javítja az étel tápértékét és ízét is.

További támogatást nyújtanak az állati szervezet számára a funkcionális összetevők is - pl. lazac olaj, borágó, MOS, FOS és mások, optimálisan különböző kutyák igényeihez válogatva méret és kor szerint.

 


10termék 110

Válassza a RAW PALEO-t, és etesse kedvencét a valódi táplálék igényeinek megfelelően, így maradhat kutyája olyan, amilyen természeténél fogva lehet.

Monoprotein fehérjeforrású, gabonamentes receptúrák biztosítják az allergiát kiváltó összetevők kizárását.

Egyetlen állati fehérjeforrás használatával (monoprotein) kiküszöböljük az esetleges allergia kockázatát. A RAW PALEO eledelek gabonamentes receptje a burgonya és az édesburgonya kizárólagos felhasználását tartalmazza szénhidrátforrásként. Ez csökkenti a növényi eredetű fehérjékkel szembeni ételallergia kockázatát. Az édesburgonya és a burgonya nagyon jó szénhidrát- és rostforrás, és olyan ásványi anyagokat is tartalmaz, mint például a kalcium, nátrium, kálium és vitaminok: C, E, B6 (piridoxin) és folsav. A RAW PALEO takarmányban minden alapanyagot természetes antioxidánsok védenek: a rozmaring és a tokoferol.

A frissen készített hús (kicsontozott pulyka vagy marha) magas tartalma miatt a Raw Paleo eledelek ízletesek és jól emészthetőek.

A pulykahús kiváló forrása a könnyen emészthető fehérjéknek és a húsevők számára nélkülözhetetlen aminosavaknak. A frissen elkészített és szárított pulyka kombinációja biztosítja a megfelelően magas fehérjetartalmat, az aminosavak jó emészthetőségét és javítja a termék ízét. A takarmány jó emészthetősége javítja a széklet állagát, és csökkenti annak térfogatát.

A marhahús nagyon jó fehérje- és zsírforrás, beleértve az esszenciális zsírsavakat és ásványi anyagokat, főleg vasat, cinket és szelént. Gazdag B-vitamin- (B2, B6, B12) és D-vitamin forrás is. A frissen elkészített marhahús szárított marhahús kombinációja egyedi aromát kölcsönöz az eledelnek, ami jelentősen javítja az ízletességet és evésre ösztönzi a kutyákat.

Lazacolaj: Az omega-3 zsírsavak és különösen végső metabolitjaik, azaz az eikozapentaénsav (EPA) és a dokozahexaénsav (DHA) leggazdagabb forrásai közé tartoznak. Ezek a savak számos egészségvédő hatást mutatnak a szív, a vesék, az agy, az ízületek és más szervek és rendszerek megfelelő működésének támogatásában.

Borágó olaj: Támogatja a bőr és a szőrzet megfelelő működését. Ez a gamma-linolénsav (GLA) leggazdagabb forrása. A GLA más Omega-6 zsírsavakkal együtt fenntartja a bőr optimális hidratáltságát és rugalmasságát. A bőr alapvető szerkezeti elemeinek részét képezik, hatékony gátat képezve a kórokozók bejutása ellen.

DHA: A lazacolajból, hínárolajból vagy algából származó DHA hozzájárul a központi idegrendszer és a látás normál fejlődéséhez a kölykökben. Támogatja a tanulási képességet növekvő állatoknál és
javítja az idősebb kutyák kommunikációs képességét.