Vadász és munkakutyák számára minden csak egy kattintásra!

Kérdése van? Hívjon minket H-P 9-15 óráig! +36302221789

Kutyasíp ACME Alpha 210.5 Fekete-narancs retriever  - ACME
Kutyasíp ACME Alpha 210.5 Fekete-narancs retriever - ACME
5 350 Ft

Kutyasíp ACME Alpha 210.5 Fekete-narancs retriever - ACME

Kutyasíp ACME Alpha 210.5 Fekete-narancs retriever  - ACME
Kutyasíp ACME Alpha 210.5 Fekete-narancs retriever  - ACME
Kutyasíp ACME Alpha 210.5 Fekete-narancs retriever  - ACME
Kutyasíp ACME Alpha 210.5 Fekete-narancs retriever  - ACME

Az Acme Alpha retriever sípokat négy év munkájával fejlesztették ki, világbajnok kiképzőkkel együttműködve, hogy egy páratlan sípot hozzanak létre.

A szabadalmaztatott hangkamrák hatékonyabb levegőfelhasználást tesznek lehetővé. Ennek eredménye az élénkebb hangzás, ami jobb irányítást és figyelmesebb kutyát jelent közelről és távolról is.

Rendelhető
5 350 Ft
Részletek

Kutyasíp ACME Alpha 210.5 Fekete-narancs a retrieverek munkájának irányításához

 

Az Acme Alpha retriever sípokat négy év munkájával fejlesztették ki, világbajnok kiképzőkkel együttműködve, hogy egy páratlan sípot hozzanak létre. A szabadalmaztatott hangkamrák hatékonyabb levegőfelhasználást tesznek lehetővé. Ennek eredménye az élénkebb hangzás, ami jobb irányítást és figyelmesebb kutyát jelent közelről és távolról is.

Ezeket a vadonatúj kialakítású sípokat könnyű fújni, és ennek köszönhetően a legnagyobb rugalmasságot biztosítják a lélegzetvétel, a fütyülési stílus és a parancsok kiválasztásához. Az összkomfortos markolat, és szájrész tökéletes kezelhetőséget biztosít minden időjárási körülmény, illetve bármely terepviszony esetén.

 

Az ALPHA az ACME által valaha készített leghatékonyabb síp. A síp által generált frekvenciák a kutya középső oktávos hallástartományában összpontosulnak, így a kutya a síp hangját tisztábban hallja. Modern dizájnja új, kényelmes fogást foglal magában a kézben és a szájban. Minőségi hangzása lehetővé teszi, hogy olyan halk parancsokat adjon ki, amelyek szinte hallhatatlanok az emberek számára – tökéletes a közel dolgozó kutyák számára.

Az ALPHA könnyebben használható, és sokkal többféle hangot és stílust produkál, így a tulajdonosok hatékonyan kommunikálhatnak kutyájukkal, segítve az irányítást.

 

Az ACME Alpha retriever sípok előnyei:

- Fokozott teljesítmény és parancsok vezérlése.

- A Comfort Grip stabilitást biztosít a kézben minden időjárási körülmény között.

- Könnyebb fújni a kis levegő mennyiség igénye miatt, így halkabb hangzású, jobban reagáló parancsokat tesz lehetővé.

- Az Egyesült Királyságban készült, a technológiailag legfejlettebb anyagok és gyártási módszerek felhasználásával a világ vezető termékének létrehozása érdekében.

 

NAGYOBB TÁVOLSÁGOK

Az ALPHA lehetővé teszi, hogy még nagyobb távolságokon dolgozzon a kutyával, akár 17%-kal növelve a hatótávolságot.

 

ÉLESEBB HANGZÁS

Az ALPHA retriever síp 8%-kal hangosabb, élesebb hangzással, így a kutya számára még könnyebben értelmezhetőek a síppal adott parancsok.

 

NÉGY ÉV MUNKÁJA

A világ legjobb kutyakiképzőivel együttműködve történő kiterjedt kutatás-fejlesztés célja a világ legjobb kutyasípjának megalkotása volt, így jött létre az ACME Alpha síp.

Adatok
Cikkszám
AA210-5O
Tömeg
100 g/db