Vadász és munkakutyák számára minden csak egy kattintásra!

Kérdése van? Hívjon minket H-P 9-15 óráig! +36302221789

Kegel Rex II Ülés Védőhuzat

Rendelhető
10 600 Ft
Részletek

Védőhuzat autó hátsó ülésére. Erős, de puha, komfortos, praktikus és könnyen tisztítható.A Rex II védőhuzat tökéletesen védi a hátsó üléseket a kosztól, szőrtől és esetleges sérülésektől. Biztonsági öv nyílásokkal van ellátva, így  egy kutya biztonsági övvel valóban biztonságosan tudod szállítani kutyusodat a hátsó ülésen is. A Rex II védőhuzat az első ülések hátulját is védi, valamint megakadályozza, hogy a kutya megzavarja a sofőrt vezetés közben. Úgy választja le a hátsó üléssort az elsőtől, hogy közben a kutya nincs elkülönítve így azoknak a kutyáknak kiváló választás, akik stresszelnek utazás közben. Erős és starpabíró „ Eco Leather” alapanyagból készült, mely egy rugalmas és erős műbőr anyag, vékony szivacsréteggel bélelve (10 mm), melynek köszönhetően:
  • Szőrtaszító - nem ragad bele a szőr, könnyen leseperhető vagy lerázható

  • Kosztaszító – a különleges alapanyagnak köszönhetően a sár és kosz nem szívódik bele az anyagba, hanem lepereg róla, vagy könnyen lemosható

  • Kiválóan tisztítható – nagyon könnyen és egyszerűen tisztítható, csak le kell törölni

  • Hátulján lévő vékony szivacsrétegnek köszönhetően kényelmes a kutyának és nem csúszkál a felületen.A Rex II védőhuzatot könnyű felhelyezni és leszedni, univerzális méretének köszönhetően szinte minden ülésre jó.Méretei:

Szélessége: 120 cm

Hossza: 164 cm

Adatok
Cikkszám
5_3204_245_4010
Tömeg
300 g/db