Vadász és munkakutyák számára minden csak egy kattintásra!

Kérdése van? Hívjon minket H-P 9-15 óráig! +36302221789

Dogtra IQ Plus eketromos nyakörv
Dogtra IQ Plus eketromos nyakörv
94 000 Ft

Dogtra IQ Plus eketromos nyakörv

Dogtra IQ Plus eketromos nyakörv
Dogtra IQ Plus eketromos nyakörv

Dogtra IQ Plus


Van egy vagy két enyhe temperamentumú kutyája, akinek alapvető engedelmességi képzésre és viselkedés kezelésre van szüksége? A kicsi, mégis erős iQ PLUS e-nyakörvünk nagyszerű választás kutyája képzési igényeihez. A teljes méretű nyakörve számos funkcióval van kombinálva, 10 kilós és annál nagyobb kutyák számára készült, az iQ PLUS egy bővíthető rendszer, amellyel akár két kutyát is idomíthatsz egyszerre.

 

 

 

 

Raktáron
94 000 Ft
Részletek

Dogtra IQ PlusVan egy vagy két enyhe temperamentumú kutyája, akinek alapvető engedelmességi képzésre és viselkedés kezelésre van szüksége? A kicsi, mégis erős iQ PLUS e-nyakörvünk nagyszerű választás kutyája képzési igényeihez. A teljes méretű nyakörve számos funkcióval van kombinálva, 10 kilós és annál nagyobb kutyák számára készült, az iQ PLUS egy bővíthető rendszer, amellyel akár két kutyát is idomíthatsz egyszerre.

Az iQ PLUS e-nyakörve pillanatnyi, folyamatos impulzussal, és szabadalmaztatott Pager vibrációs módokkal rendelkezik, hasonlóan a mobiltelefonok vibrációs funkciójához. Az iQ PLUS 0-100 szintig alacsony-közepes stimulációt ad le, szabadalmaztatott előlapi szabályzótárcsánkkal a fokozatos és precíz vezérléshez. A 400 yardos hatótávolság egyenletes kommunikációt biztosít egy vízálló vevőkészülékkel. Az iQ PLUS az az eszköz, amelyben sok szakember megbízik a társkutyák alapvető engedelmességének kialakítása során.

A vevőnyakörv IPX9K vízállóságú:
Az iQ PLUS vevőkészüléket tesztelték, és IPX9K vízállósági minősítést kapott. Az Ingress Protection (IP) besorolás a külső burkolat és az elektromos burkolatok által nyújtott védelmi szintet osztályozza a különféle elemekkel szemben. A Dogtra IPX9K minősítését kifejezetten a vízálló védelem érdekében tesztelték. Az iQ PLUS vevőkészüléket közelről tesztelték nagy nyomású és magas hőmérsékletű, nagy teljesítményű vízsugarak segítségével különböző pontokon.

 

 

Adatok
Cikkszám
DT020236
Tömeg
900 g/db