Vadász és munkakutyák számára minden csak egy kattintásra!

Kérdése van? Hívjon minket H-P 9-15 óráig! +36302221789

D-Mute Small Light ugatásgátló nyakörv - Dogtrace
D-Mute Small Light ugatásgátló nyakörv - Dogtrace
18 300 Ft

D-Mute Small Light ugatásgátló nyakörv - Dogtrace

D-Mute Small Light ugatásgátló nyakörv - Dogtrace
D-Mute Small Light ugatásgátló nyakörv - Dogtrace

Ugatásgátló nyakörv kifejezetten kistestű kutyák részére (tacskó, shih-tzu, havanese, stb.) 6 hónapos kortól.

Raktáron
18 300 Ft
Részletek

D-Mute Small Light ugatásgátló nyakörv


Kifejezetten kistestű fajták részére (tacskó, shih-tzu, havanese, stb.)

Kis méretének köszönhetően kényelmes a legkissebb testméretű kutyák számára. Az ugatásgátló nyakörv hangjelzéssel, és három alacsony szintű impulzus fokozattal rendelkezik. A nyakörv teljesen vízálló.

 

A termékre a gyártó 2 év garanciát biztosít, magyar nyelvű használati utasítással szállítjuk. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban hívjon minket bizalommal!

 

A D Mute ugatásgátló nyakörv célja az, hogy  segítségével kibillentsük a kutyát a nem kívánt viselkedési formát előidéző állapotból. A nyakörv automatikusan, következetesen mindíg a megfelelő pillanatban lép közbe, ezáltal a kutya gyorsan hozzászokik és megtanulja a működését. Az impulzus lényege a fizikai kontaktus, nem a fájdalom okozása. Minden kutyának más az ingerküszöbe, ezért meg kell találni, a sima hangjelzéstől indulva, azt a fokozatot ami az adott kutya számára eredményt hoz. A nyakörv nem csak ugatás, hamen a folyamatos szűkölés és nyüszítés megszüntetésére is kiválóan alkalmas. Fontos, hogy az ugatásgátló nyakörvet soha ne hagyja a kutyán napi 10-12 óránál hosszabb ideig.


Működése:

Amikor a kutya megkezdi az ugatást, a készülék egy figyelmeztető hangjelzést, vagy egy hangjelzést és impulzust ad le. A korrekciós impulzus intenzitása a beállított üzemmódnak felel meg.
Ha a kutya folytatja az ugatást, a készülék újra egy figyelmeztető hangjelzést, vagy egy hangjelzést és impulzust ad.
Ha a kutya folyamatosan ugat,  a készülék az 5. alkalom után automatikusan leáll, majd 15 másodperc után újra készenléti módba kapcsol.
A kívánt üzemmódot a készletben található mágnes segítségével állíthatja be. Az ugatásgátló nyakörv dobozán található félkör kitüremkedéshez tartva a mágnest a nyakörv csipogó hangjelzést ad. A mágnest ott tartva, a csipogás számának megfelelő üzemmódba állítható a nyakörv. Az üzemmódok táblázatát a használati utasításban találja.

Jellemzők:

  • Méretek: 33x39x61mm
  • Súly: 65g
  • Áramellátás: CR2 3V lithium elem
  • Elem élettartama: 6 hónap készenléti üzemmódban
   • Vízálló

 

Tartozékok:

  • Nyakszíj
  • Elektródák: 12, 17 mm
  • CR2 3V lithium elem
   • Tesztizzó

 


A nyakörv üzemmódjai:

  • 1 csak hangjelzés
  • 2 hang alacsony szintű korrekciós impulzus
  • 3 hang közepes szintű korrekciós impulzus
  • 4 hang erős szintű korrekciós impulzus
  • 5 hang korrekciós impulzus 5 erősödő szinten
  • 6 teszt üzemmód
       A fokozatokat a csomagban lévő mágnes segítségével állíthatja be, azt a nyakörv külső felületén található jelöléshez tartva. A nyakörv sípoló jelzéssel mutatja, hogy melyik üzemmódban van.

     

     Beállítás/Első használat

     

    Az üzemmód beállításához tartsa a mágnest a nyakörvön kijelölt ponthoz. Az egyes üzemmódokat a sípolások  száma (1-6) jelzi.

    A nyakörv gyárilag az "1" üzemmódra van beállítva, ez csak hangkorrekció. Azt ajánljuk, hogy a gyakorlást ebben az üzemmódban kezdje-akusztukai figyelmeztető jel, korrekciós impulzus nélkül. Így a kutya észreveszi az eszköz működése és az ugatás közben a kapcsolatot. Lehet, hogy a hangjelzés először nem elég, hogy a kutya befejezze az ugatást, ennek ellenére segít neki megérteni, mi következik.

     

     

    1. Mágnes                 2. Érintési pont

     

    Adatok
    Cikkszám
    VNT101
    Tömeg
    150 g/db