Vadász és munkakutyák számára minden csak egy kattintásra!

Kérdése van? Hívjon minket H-P 9-15 óráig! +36302221789

D-Mute Light ugatásgátló nyakörv - Dogtrace
D-Mute Light ugatásgátló nyakörv - Dogtrace
24 400 Ft

D-Mute Light ugatásgátló nyakörv - Dogtrace

Ugatásgátló nyakörv közepes- és nagytestű kutyák részére  (malinois, rhodesiai ridgeback, ír szetter stb.) 6 hónapos kortól.

Rendelhető
Kiemelt termék
24 400 Ft
Részletek

D-Mute Light ugatásgátló nyakörv


Közepes- és nagytestű fajták részére  (malinois, rhodesiai ridgeback, ír szetter stb.)

A három magasabb szintű impulzus fokozatnak köszönhetően, közepes- és nagytestű fajtáknál alkalmazható ugatásgátló nyakörv. Az ugatásgátló nyakörv hangjelzéssel, és három szinten állítható impulzus fokozattal rendelkezik. A nyakörv teljesen vízálló.

 

A termékre a gyártó 2 év garanciát biztosít, magyar nyelvű használati utasítással szállítjuk. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban hívjon minket bizalommal!

 

A D Mute ugatásgátló nyakörv célja az, hogy  segítségével kibillentsük a kutyát a nem kívánt viselkedési formát előidéző állapotból. A nyakörv automatikusan, következetesen mindíg a megfelelő pillanatban lép közbe, ezáltal a kutya gyorsan hozzászokik és megtanulja a működését. Az impulzus lényege a fizikai kontaktus, nem a fájdalom okozása. Minden kutyának más az ingerküszöbe, ezért meg kell találni, a sima hangjelzéstől indulva, azt a fokozatot ami az adott kutya számára eredményt hoz. A nyakörv nem csak ugatás, hamen a folyamatos szűkölés és nyüszítés megszüntetésére is kiválóan alkalmas. Fontos, hogy az ugatásgátló nyakörvet soha ne hagyja a kutyán napi 10-12 óránál hosszabb ideig.


Működése:

Mikor a kutya megkezdi az ugatást, a készülék egy figyelmeztető hangjelzést, vagy egy hangjelzést és impulzust ad le. A korrekciós impulzus intenzitása a beállított üzemmódnak felel meg.

Ha a kutya folytatja az ugatást, a készülék újra egy figyelmeztető hangjelzést, vagy egy hangjelzést és impulzust ad.

Ha a kutya folyamatosan ugat,  a készülék az 5. alkalom után automatikusan leáll, majd 15 másodperc után újra készenléti módba kapcsol.

A kívánt üzemmódot a készletben található mágnes segítségével állíthatja be. Az ugatásgátló nyakörv dobozán található félkör kitüremkedéshez tartva a mágnest a nyakörv csipogó hangjelzést ad. A mágnest ott tartva, a csipogás számának megfelelő üzemmódba állítható a nyakörv. Az üzemmódok táblázatát a használati utasításban találja.

Jellemzők:

 

    • Méretek: 33x39x61mm

 

    • Súly: 65g

 

    • Áramellátás: CR2 3V lithium elem

 

    • Elem élettartama: 6 hónap készenléti üzemmódban

 

    • Vízálló


Tartozékok:
- Nyakszíj
- Elektródák: 12, 17 mm
- CR2 3V lithium elem
- Tesztizzó

A nyakörv üzemmódjai:

- 1 csak hangjelzés
- 2 hang alacsony szintű korrekciós impulzus
- 3 hang közepes szintű korrekciós impulzus
- 4 hang erős szintű korrekciós impulzus
- 5 hang korrekciós impulzus 5 erősödő szinten
- 6 teszt üzemmód

 

 Beállítás/Első használat

 

Az üzemmód beállításához tartsa a mágnest a nyakörvön kijelölt ponthoz. Az egyes üzemmódokat a sípolások  száma (1-6) jelzi.

A nyakörv gyárilag az "1" üzemmódra van beállítva, ez csak hangkorrekció. Azt ajánljuk, hogy a gyakorlást ebben az üzemmódban kezdje-akusztukai figyelmeztető jel, korrekciós impulzus nélkül. Így a kutya észreveszi az eszköz működése és az ugatás közben a kapcsolatot. Lehet, hogy a hangjelzés először nem elég, hogy a kutya befejezze az ugatást, ennek ellenére segít neki megérteni, mi következik.

 
 

Adatok
Cikkszám
VNT103
Tömeg
170 g/db
Csomagajánlatok